Et trygt sted at være

Lige såvel som vi tager ansvar for miljøet, så sætter vi også en ære i at skabe en god og tryg arbejdsplads. Det skal være trygt at gå på arbejde, og derfor går vi ind med en nul tolerance for uhensigtsmæssig adfærd som chikane og diskriminerende adfærd. I samarbejde med vores svenske koncern Löfbergs, har vi skabt en whistleblowerordning, hvor du trygt kan henvende dig, hvis den uheldige situationen skulle opstå. Denne ordning sikrer selvfølgelig strengt fortrolig anonymitet, således vi på bedste vis kan forebygge skader og afsløre trusler.

Herefter vil sagen blive efterforsket af en specialgruppe. Specialgruppen udgør sig af ledelsen for hhv. Peter Larsen Kaffe og Löfbergs, herunder CFO og HR, som indenfor en uge vil tage den angivne sag op. Efterfølgende inddrages der med forslag til handling eller yderligere handling. 

Skulle den ubehagelige situation opstå, ønsker vi at du indberetter dette hurtigst muligt, så vi hurtigst muligt kan agerere på den aktuelle hændelse. Udfyld formularen ved at klikke på knappen. Vær gerne så specifik som muligt. 

Indsend rapport

keyboard_arrow_up